Simultaan in het Engels en Frans

Inhoud
De fijnere kant van sorbets en roomijs tijdens een 2-daagse opleiding met Emmanuel Ryon (MOF/ijsbereider-wereldkampioen patisserie). Breng de essentie van roomijs, sorbets en desserts over op een bord.

Deze cursus biedt nieuwe en innovatieve combinaties van creativiteit en technologie.

Programma
Gebruik van verschillende technologieën :

  • Creatieve decoratie- en afwerkingstechnieken
  • Technologische theorie en werkwijze
  • Leer nieuwe toepassingen met de Pacojet en softijsmachine

Doelpubliek
U bent professioneel actief en heeft een goede vakkennis. Bestemd voor deelnemers die vertrouwd zijn met chocolade, al een tijdje werkzaam zijn als chocolatier, patissier en ijsbereider, of een cursus voor beginners hebben afgewerkt.

  • Voor Chocolatiers/Patissiers : U heeft een goede kennis over het voorkristalliseren van chocolade, basistechnieken, enz. In opleidingen niveau 2 gaat het eerder om praktijk dan theorie.

Praktisch

Contact Alimento

Guido Devillé

adviseur
0478 278 496
Terug naar boven