Wordt enkel in het Engels/Spaans gegeven

Inhoud
Commerciële creaties ontwerpen : Ervaar het volledige creatieve proces voor het ontwerpen en opbouwen van thematische chocoladesierstukken tijdens deze 2-daagse opleiding. Maak indruk met je eigen kenmerkende stijl.

Programma

  • Creëer sierstukken van schets tot eindresultaat
  • Van concept tot mouleren en opbouwen
  • Technieken voor het creëren en uitwerken van chocoladesierstukken op basis van ronde en ovalen vormen
  • Innovatieve glans- en afwerkingstechnieken

Docent
Raúl Bernal (Gastdocent) : Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar als je een goede patissier wilt worden heb je een grote portie wilskracht nodig. Deze basisregel heeft deze jonge chef, een voormalig student, op zeer korte tijd veranderd in één van de beste docenten van de Confectionery School in Barcelona.

Doelpubliek
U bent professioneel actief en heeft een goede vakkennis.
Bestemd voor deelnemers die vertrouwd zijn met chocolade, al een tijdje werkzaam zijn als chocolatier, patissier of kok, of een cursus voor beginners hebben afgewerkt.

  • Voor Chocolatiers/Patissiers : U heeft een goede kennis over het voorkristalliseren van chocolade, basistechnieken, enz. In opleidingen niveau 2 gaat het eerder om praktijk dan theorie.

Praktisch

Contact Alimento

Guido Devillé

adviseur
0478 278 496
Terug naar boven