Wordt enkel in het Engels gegeven

Inhoud
2 daagse masterclass: bakken op basis van planten door en met Antonio Rodriguez. Maak veganistische lekkernijen zonder eieren, zuivel of gelatine. Trek meer klanten aan met heerlijke gebakjes die iedereen mag eten.

Programma
Breek met tradities: bak met heerlijke veganistische alternatieven : maak alles van gebak, biscuit, brownies en macarons tot mousses, crémeux, sablés en koekjes. Leer te werken met nieuwe, vooruitstrevende ingrediënten (aardappeleiwiten, sojaglazuur, inuline, verdikkingsmiddelen, aardappelvezels)

Publiek
Bestemd voor deelnemers die vertrouwd zijn met chocolade, al een tijdje werkzaam zijn als chocolatier, patissier, of een cursus voor beginners hebben afgewerkt. U bent professioneel actief en heeft een goede vakkennis.

  • Voor Chocolatiers/Patissiers : U heeft een goede kennis over het voorkristalliseren van chocolade, basistechnieken, enz. In opleidingen niveau 2 gaat het eerder om praktijk dan theorie.

Praktisch

Contact Alimento

Guido Devillé

adviseur
0478 278 496
Terug naar boven