Lesgever
Dorian Zonca, maître pâtissier en nu lesgever bij Bellouet in Frankrijk, kreeg alle lof toen hij begin 2018 de opleiding “Kleine Entremets" gaf. Het werd een uitdaging voor Alimento om deze lesgever opnieuw te strikken en dit met succes.

Programma
Dorian zal opnieuw bekwaamheid en kunstzinnigheid delen om uw eindejaar gebak te sublimeren met extra aandacht voor:

  • Nieuwe technieken
  • Afwerkingen
  • Sublieme smaken
  • enz...

Doelpubliek
Leerlingen, leerkrachten, banketbakkers en werknemers banketbakkerij

Praktisch

  • Het is een demonstratie
  • Lunch is voorzien
Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Syntra Berchem-Opleidingscentrum Alimento
Borsbeeksebrug 32 - 2600 BERCHEM (Tel 03 230 20 72)
Referentie
IPV/192/41/2202/57224/01
Prijs
Gratis voor een werknemer behorend tot PC 118 of 220, en voor een patroon die zich inschrijft samen met een werknemer (PC 118/220). In alle andere gevallen bedraagt de kostprijs € 100 per dag (halve dag = € 50).
Telt uw bedrijf 100 werknemers of meer (of behoort het tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer), dan is de kostprijs voor zowel patroon als werknemer € 100 per dag.
Bij niet verwittigde afwezigheid wordt een annulatiekost van € 150 per lesdag aangerekend.
Tijdsduur
6 uur, BEV attest mogelijk in combinatie met andere modules
Startdatum
20/11/2019
Datums
20/11/2019
Uren
Van 09:30 tot 15:30 lunch inbegrepen
Aantal inschrijvingen
0/15
Lesgevers
Dorian Zonca (Ecole Gastronomique Bellouet Conseil)
Loonkost - BEV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor BEV (Betaald Educatief Verlof)

Contact Alimento

Guido Devillé

adviseur
0478 278 496
Terug naar boven