Lesgevers
Gillet Christian en collega Rachel Blanchon, lesgevers aan het Lycée ‘Les portes de Chartreuse’ aan de academie van Grenoble - hij voor bakker- en banketbakkerij, zij voor scheikunde en wetenschap - geloven in een interdisciplinaire en alternatieve aanpak om hun materie over te brengen.

Programma
Samen bundelen ze hun krachten om, de gedane ervaring rond brioche degen, aan jullie over te dragen : alle kennis rond de basisgrondstoffen, het hoe en waarom bij de bereiding en de verwerking ervan.
Als toepassing zal hij verschillende producten maken waaronder de 2,3,4,5- en 6 vlecht.

Deze opleiding zal een ware verrijking zijn in het maken van kwaliteitsproducten.

Doelpubliek
Leerkrachten, leerlingen 4de en 5de jaar, bakkers en werknemers bakkerij

Praktisch
Lunch voorzien

Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Syntra Berchem-Opleidingscentrum Alimento
Borsbeeksebrug 32 - 2600 BERCHEM (Tel 03 230 20 72)
Referentie
IPV/191/41/2201/57208/01
Prijs
Gratis voor een werknemer behorend tot PC 118 of 220, en voor een patroon die zich inschrijft samen met een werknemer (PC 118/220). In alle andere gevallen bedraagt de kostprijs € 100 per dag (halve dag = € 50).
Telt uw bedrijf 100 werknemers of meer (of behoort het tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer), dan is de kostprijs voor zowel patroon als werknemer € 100 per dag.
Bij niet verwittigde afwezigheid wordt een annulatiekost van € 150 per lesdag aangerekend.
Tijdsduur
6 uur, BEV attest mogelijk in combinatie met andere modules
Startdatum
24/04/2019
Datums
24/04/2019
Uren
Van 09:30 tot 15:30 lunch inbegrepen
Aantal inschrijvingen
2/15
Lesgevers
Christian Gillet - Rachel Blanchon (Lycée Les Portes de Chartreuse)
Loonkost - BEV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor BEV (Betaald Educatief Verlof)

Contact Alimento

Guido Devillé

adviseur
0478 278 496
Terug naar boven