Inhoud
Gerezen bladerdeeg heeft de laatste jaren een sterke evolutie gekend. Niet alleen het assortiment maar ook sommige basistechnieken zijn sterk gewijzigd.

Guido Devillé zorgt voor een samenvatting van de vershillende opleidingen die hieromtrent zijn gegeven door Alimento in de laatste jaren. Speciaal aandacht wordt besteed aan:

  • De keuze van grondstoffen
  • De manier van bereiding
  • Het kneden
  • Het toeren
  • Het verwerken

Doelgroep

  • Bakkers, banketbakkers, leerkrachtbakkerij
Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Syntra Berchem-Opleidingscentrum Alimento
Borsbeeksebrug 32 - 2600 BERCHEM (Tel 03 230 20 72)
Referentie
IPV/191/41/2202/56693/01
Prijs
Gratis voor een werknemer behorend tot PC 118 of 220, en voor een patroon die zich inschrijft samen met een werknemer (PC 118/220). In alle andere gevallen bedraagt de kostprijs € 100 per dag (halve dag = € 50).
Telt uw bedrijf 100 werknemers of meer (of behoort het tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer), dan is de kostprijs voor zowel patroon als werknemer € 100 per dag.
Bij niet verwittigde afwezigheid wordt een annulatiekost van € 150 per lesdag aangerekend.
Tijdsduur
6 uur, BEV attest mogelijk in combinatie met andere modules
Startdatum
23/01/2019
Datums
23/01/2019
Uren
Van 09:30 tot 15:30 lunch inbegrepen
Aantal inschrijvingen
0/15
Lesgevers
Guido Devillé (IPV vzw)
Loonkost - BEV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor BEV (Betaald Educatief Verlof)

Contact Alimento

Guido Devillé

adviseur
0478 278 496
Terug naar boven