Wereldwijd worden er meer en meer nieuwe technieken ontwikkeld om het werk van de bakker aangenamer te maken.
Geert Jonckheere toont je graag hoe je deze technieken kan toepassen, zonder aan kwaliteit in te boeten.

OMSCHRIJVING
In deze sessie maak je kennis met een aantal nieuwe, specifieke bakkerijtechnieken. Je leert hoe je deze kan toepassen en hoe ze jouw leven aangenamer maken. Zo spaar je tijd uit, zonder aan kwaliteit in te boeten

PROGRAMMA

  • Bakken van voorgebakken producten
  • Bewaren van voorgebakken producten
  • Verwerken van gekoelde degen via een verdeler
  • Verwerken van degen opgemaakt in de koelkast
  • Gecontroleerd afbakken van degen uit de koelkast
  • Smaakontwikkelingen van lange rijstijden
  • Uitgesteld werken zodat u over de ganse dag kan bakken

METHODOLOGIE
Workshop
Gelieve gepaste beroepskledij en klein materiaal ( klopper, spatel, pottenlikker, keukenmessen) mee te brengen.

VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING BESTEMD
Professionele bakkers

VOORKENNIS
Diploma bakker

Praktisch

Locatie
Brugge
Referentie
IPV/191/43/220101/01
Tussenkomst
65 EUR/halve dag (max 130/dag)
Startdatum
22/01/2019
Datums
22/01/2019
Uren
18:30-21:30
Lesgevers
Syntra West - Campus Brugge
Praktische info
Loonkost - BEV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor BEV (Betaald Educatief Verlof)

Contact Alimento

Guido Devillé

adviseur
0478 278 496
Terug naar boven