Navorming ‘Smaak van voedingsmiddelen begrijpen en meten: troef voor de ontwikkeling van succesvolle voeding van de toekomst’:

  • introductie: wat is smaak (aroma/geur, smaak op de tong en mondgevoel)
  • nieuwe inzichten in smaakperceptie
  • praktische testen: basissmakentest en geurherkenningstest
  • belang van smaak voor consument én voedingsindustrie
  • hoe smaak meten?
  • smaaktesten: consumententesten en analytische sensorische testen (bv. triangeltest)
  • praktische test: triangeltest
  • instrumentele technieken om smaak te meten
  • foodpairing: tipje van de sluier
Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Miummm Huis v/d Voeding
Spanjestraat 141 - 8800 ROESELARE (Tel 051 26 14 41)
Referentie
IPV/191/41/2501/55428/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
3 uur, geen BEV
Startdatum
28/03/2019
Datums
28/03/2019
Uren
09u30-12u30
Aantal inschrijvingen
2/15
Lesgevers
nog vast te leggen

Contact Alimento

Lieve Van Camp

Adviseur onderwijs
0473 79 60 94
Terug naar boven