Wellicht staan we er niet bij stil hoeveel voedingsmiddelen we consumeren die gefermenteerd werden. Eerst en vooral wat is fermenteren nu eigenlijk en wat zijn mogelijke voordelen en/of nadelen. Zijn die gezonder of juist niet? Welke zijn die gefermenteerde levensmiddelen zoal en kunnen we zo’n fermentatie ook zelf doen. Wat is daarvoor nodig?

Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Syntra Berchem-Opleidingscentrum Alimento
Borsbeeksebrug 32 - 2600 BERCHEM (Tel 03 230 20 72)
Referentie
IPV/191/41/2501/55294/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
7 uur, geen BEV
Startdatum
15/01/2019
Datums
15/01/2019
Uren
9u00-16u00
Aantal inschrijvingen
1/15
Lesgevers
Geertrui Vlaemynck (ILVO)

Contact Alimento

Lieve Van Camp

Adviseur onderwijs
0473 79 60 94
Terug naar boven