Yves-Alain Braichet en Pascal Inauen van Richemont Kompetenzzentrum uit Zwitserland hebben het tijdens de demo over de samenstelling van verschillende smaken, texturen, consistenties van pralines.
Yves-Alain Braichet is schrijver van het boek “ Het ideale product", dit boek bevat veel receptvoorbeelden, onderwerpen zoals grondstoffenvereisten en invloeden van technieken bij het vervaardigen van pralines.

  • Pralines met verschillende vullingen: gedommelde, gemouleerde en gespoten!
  • Evenals technieken om het vervaardigen van commerciële chocoladesierstukken.

Doelgroep
Banketbakkers, chocoladebewerkers, leerkrachten banketbakkerij en leerlingen van de derde graad (6de of 7de jaar).

Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Merselborre
Schaliestraat 2 - 1602 ST PIETERS LEEUW (Tel 02 371 22 62 )
Referentie
IPV/191/41/2203/55047/04
Prijs
Gratis voor een werknemer behorend tot PC 118 of 220, en voor een patroon die zich inschrijft samen met een werknemer (PC 118/220). In alle andere gevallen bedraagt de kostprijs € 100 per dag (halve dag = € 50).
Telt uw bedrijf 100 werknemers of meer (of behoort het tot een groep met in totaal 100 werknemers of meer), dan is de kostprijs voor zowel patroon als werknemer € 100 per dag.
Bij niet verwittigde afwezigheid wordt een annulatiekost van € 150 per lesdag aangerekend.
Tijdsduur
6 uur, BEV attest mogelijk in combinatie met andere modules
Startdatum
15/02/2019
Datums
15/02/2019
Uren
Van 09:30 tot 15:30 lunch inbegrepen
Aantal inschrijvingen
0/35
Lesgevers
Yves Braichet (Richemont Kompetenzzentrum)
Loonkost - BEV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor BEV (Betaald Educatief Verlof)

Contact Alimento

Guido Devillé

adviseur
0478 278 496
Terug naar boven