Hoe zorgt u ervoor dat uw personeel op een hygiënische manier werkt?

  • Maatopleiding in uw bakkerij: via Alimento kan je een opleiding over hygiëne en/of voedselveiligheid in je bakkerij laten geven.
  • Kalenderopleidingen voedselveiligheid: schrijf je werknemers in voor opleidingen over hygiëne, voedselveiligheid, allergenen, etikettering,…
  • Folder "Hygiëne en veiligheid voor elke werknemer": de belangrijkste hygiëneregels op een eenvoudige manier uitgelegd
    1. Folder in PDF: deze PDF kan je afprinten en uitdelen in de bakkerij.
    2. Folder in Word: deze tekstversie kan je zelf aanvullen met specifieke regels die binnen je eigen bakkerij gelden.
  • Autocontrolegids FAVV

Contacteer voor meer info

Blijf op de hoogte

Bakkers

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven