Guido Devillé, Lars Tilburgs en coaches Stéphane Van Cauwenbergh, Patrick Roels en Frank Van Vaerenbergh hebben deze wedstrijd maanden voorbereid. Geen toeval dat de jury een goed georganiseerd team zag.

Guido Devillé:Onze ploeg kreeg heel wat punten op hygiëne, smaak, organisatie en vooral op het samenwerken tussen chef en commis. Behalve op het uitzicht scoorden we ook op de smaak. Voor Lars, de commis, een mooi begin van een nog jonge loopbaan.”

Na Belgisch kampioen nu ook goud op internationale wedstrijd

Voor Alimento-adviseur Guido Devillé is deze overwinning een kers op de taart van enkele mooie resultaten: de derde plaats op de “Coupe du monde”, Belgisch kampioen en nu goud op de “Best of Mondial du Pain”.

Guido Devillé: “Eigenlijk verandert er niets voor mij. Wat ik geweldig waardeer is het respect van onze Belgische bakkerijsector maar ook van de internationale bakkerijwereld. Maar mijn werk is nog niet af. Eind november start ik via Alimento met de inrichting van een opleidingscentrum voor bakkers en leerlingen bakkerij in Berchem. Opnieuw een mooi doel om naar uit te kijken.

Taiwan

Contacteer voor meer info

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blijf op de hoogte

Bakkers

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven