Jan kan bogen op een rijkgevulde carrière en wil zijn ervaring nu met de hele sector delen. Hij geeft al ruim twintig jaar praktijk- en theorielessen aan de 1ste, 2de en 3de graad van de Hotelschool Gent. Sinds 2007 is hij aan diezelfde school ook Technisch Adviseur Bakkerij.

Daarvoor werkte Jan zowel voor artisanale bakkers (Patisserie Soebrie - Gent, Patisserie Dumalin – Deinze) als voor de grootschalige bakkerij van Makro Eke. Hij stak ook de handen uit de mouwen bij Deskalides Chocolaterie (Gent).

Jan was en is ook actief als vrijwilliger voor het in de bakkerijsector niet onbekende Exchange. Net zoals Guido geeft hij via dit kanaal regelmatig opleidingen in ontwikkelingslanden.

Wij zijn bij Alimento heel blij dat we met Jan een waardige opvolger voor de alom gewaardeerde Guido Devillé gevonden hebben en wensen zowel Jan als Guido een mooie toekomst met hun carrièrewending.

Contacteer voor meer info

Blijf op de hoogte

Bakkers

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven