Zoek een opleiding

Meer
17 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

House of Chocolate - Chocolate Pralines & Bars

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

House of Chocolate - Chocolate Viennoiserie Masterclass

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Implementeren OIRA Tool Bakkerij (regio Gent)

(1)
Brood- en banketbakkerij
We leren de OIRA tool gebruiken om de veiligheid en preventie in de bakkerij in kaart te brengen.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Inleiding tot de chocoladeproductie voor operatoren

(1)
Brood- en banketbakkerij
Verwerven van basiskennis rond de grondstoffen en het fabricageproces van chocolade waarbij praktisch inzicht centraal staat.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Opleidingen Syntra West 2023-2024 voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij

(1)
Brood- en banketbakkerij
Syntra West organiseert opleidingen voor bakkers, banketbakkers en leerkrachten bakkerij waarvoor een tussenkomst van Alimento mogelijk is.
Opleidingscentra
Syntra West - SBM Brugge
bekijk opleiding

Principes van pasteurisatie, sterilisatie en snelkoeling: Introductietraining voor niet-microbiologen

(1)
Brood- en banketbakkerij
In deze opleiding worden de processen pasteuriseren, steriliseren en snelkoelen nader toegelicht. De onderbouwing, validatie en barema’s worden in detail bekeken en toegelicht vanuit een microbiologische bril.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Productontwikkeling: additieven & clean label (online)

(1)
Brood- en banketbakkerij
Opleidingscentra
bekijk opleiding

SCA Barista Skills Foundation

(1)
Brood- en banketbakkerij
Inleidend inzicht over koffie en de basisvaardigheden die je als barista nodig hebt. Volgens de SCA-kwaliteitsstandaarden leer je molens afstellen, espresso’s bereiden en techniek voor melktextuur en latte art te creëren. Je neemt de regels rond hygiëne, veiligheid en klantenservice onder de loep.
Opleidingscentra
Cuperus Koffie
bekijk opleiding

SCA Barista Skills Intermediate

(1)
Brood- en banketbakkerij
Vervolg op de Barista Skills Foundation cursus. Je leert de verschillende invloeden op het eindproduct: de boon: variëteit, herkomst, verwerkingsmethoden en de barista: parameters aanpassen.
Opleidingscentra
Cuperus Koffie
bekijk opleiding

SCA Barista Skills Professional

(1)
Brood- en banketbakkerij
Deze cursus daagt de vergaarde kennis en ervaring als barista uit van de deelnemer, die een niveau evenaart cf. head barista.
Opleidingscentra
Cuperus Koffie
bekijk opleiding

SCA Brewings Skills Foundation

(1)
Brood- en banketbakkerij
Introductie in het zetten van filterkoffie gebruikmakende van verschillende methodes en parameters.
Opleidingscentra
Cuperus Koffie
bekijk opleiding

SCA Brewings Skills Professional

(1)
Brood- en banketbakkerij
Deze cursus bouwt voort op de concepten en vaardigheden van de Intermediate cursus. De deelnemer leert op een gestructureerde en analytische manier gebalanceerde filterkoffie te zetten en vooral op een gecontroleerde manier een niet-gebalanceerde koffie te verbeteren.
Opleidingscentra
Cuperus Koffie
Terug naar boven