71 opleidingen gevonden.
Additieven - wetgeving en praktijk (online)
(2)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
Précon Food Consultants BV
AQL versus Zero-defect systemen
(1)
Voedingstechnologie
Je leert op een verantwoorde manier om te gaan met steekproefsystemen. Keuringskarakteristieken op stellen en interpreteren, termen als AOQ, AOQL, klantenrisico en leveranciersrisico komen aan bod.
Opleidingscentra
West-Vlaanderen VZW - AMELIOR
Bakkerijtechnologie
(1)
Voedingstechnologie
Weet hoe je een lekker brood maakt maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.
Opleidingscentra
Basiscursus zuiveltechnologie voor bedienden
(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie - BCZ
Batters & coating: hoe maak ik de juiste ingrediëntenkeuze
(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
Begeleiding certificatie Fairtrade
(1)
Voedingstechnologie
Je kan beroep doen op begeleiding door een ervaren lesgever om het Fairtrade label te behalen. Er wordt 1 op 1 begeleiding voorzien.
Opleidingscentra
Eva Moens Consult BV
Begeleiding certificatie Rainforest Alliance
(1)
Voedingstechnologie
Je kan beroep doen op begeleiding door een ervaren lesgever om het Rainforest Alliance label te behalen. Er wordt 1 op 1 begeleiding voorzien.
Opleidingscentra
Eva Moens Consult BV
Circulaire economie: implicatie van de Single Use Plastics directive (Choprabisco) (online)
(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
Consistentie van voeding
(1)
Voedingstechnologie
De consistentie is één van de sensorische eigenschappen van een levensmiddel en vormt de basis van de textuur. Onder de noemer textuur kunnen vele kenmerken van voedsel geplaatst worden.
Opleidingscentra
De toekomst van verpakkingen: actieve&intelligente verpakkingen
(1)
Voedingstechnologie
Opleidingscentra
PACK 4 FOOD VZW