Gezondheid is ons hoogste goed. Jammer genoeg hebben we onze gezondheid niet altijd in de hand. We kunnen ons wel richten op de aanpak van die gezondheidsaspecten waar we zelf invloed op hebben. Door meer te bewegen bijvoorbeeld. En waarom doen we dit niet meteen op de plek waar we minstens één derde van de dag aanwezig zijn? Namelijk, op het werk. We kunnen bewegen naar het werk, op het werk, voor en na het werk en via het werk.

Wil je in je bedrijf iets ondernemen om iedereen fit te laten voelen, om met zijn allen meer te bewegen of om samen sportieve uitdagingen aan te gaan?

Laat het ons weten, en we bekijken met jou welke ondersteuning mogelijk is:

  • opleidingen, trainingen in verband met bewegen en sport op het werk
  • Wist je dat je bij het Vlaams Instituut Gezond Leven van de Vlaamse Overheid jou een netwerk kan vinden van erkende bedrijfscoaches die inzetten op gezondheid? Laat het ons zeker weten als je met één van hen in zee gaat.
  • advies fitheid, beweging en sport op het werk (= in ontwikkeling)
  • netwerk actieplannen bewegen: Laat zien hoe je bedrijf de uitdaging aangaat om de fitste sector te worden en zet je bedrijf in de kijker. Laat medewerkers schitteren en deel hun prestaties met anderen. Kom in contact met inspirerende praktijken, lees individuele getuigenissen en ontmoet opleiders en trainers. Vertel ons jouw verhaal en wordt deel van een bedrijvennetwerk dat excelleert in fitte werkplekken.

Contacteer voor meer info

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven