Tijdens dit event – dat georganiseerd wordt door Agoria, Flanders’ FOOD en EHEDG België – word je door een inspirerend cross-sectoraal programma geloodst. De focus ligt op getuigenissen van verschillende bedrijven die de kennis rond nieuwe regelgeving, onderzoeksresultaten en innovaties in de praktijk brachten. 

Het seminariegedeelte, met als centraal thema ‘VERBETEREN’, telt een tiental sessies waarin theorie en praktijk worden samengebracht. Een greep uit de onderwerpen die in deze sessies aan bod komen: hygiënisch ontwerp, hygiënemonitoring, de weg naar product excellence, reductie van food waste, wetgeving op het vlak van materialen in contact met voeding, Safe Food enz.

Verder is er de ‘Inspiration Village’ waar je kan kennismaken met aanbieders van nieuwe trends en producten op het vlak van reiniging en hygiëne. Tussen de sessies door krijg je hier een rondleiding met voorstelling van een zestiental boeiende praktijkvoorbeelden. Afsluiten doen we met een hapje en drankje aangeboden door EHEDG België.

Afspraak op 10 oktober van 9.00 tot 18.00 uur in BluePoint Antwerpen (adres: Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem). Kom naar dit belangrijke event en leer hoe ook jouw bedrijf kan komen tot een permanent hygiënische fabriek waarin operationele excellentie en 'World Class Hygiene in Food Production' realiteit worden.

Meer informatie

Contacteer voor meer info

Blijf op de hoogte

Voedingsbedrijven

Schrijf je in op om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en onze dienstverlening.

Terug naar boven