Samenvatting
Weet hoe je een lekker brood maakt maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.

Doelgroep
Productontwikkelaars en R&D medewerkers uit de voedingsindustrie.

Inhoud

  • Technologische achtergrond van de bakkerij
  • Hoe en waarom ingrediënten en handelingen tot een kwalitatief product leiden
  • Ontwikkel aan de hand van deze kennis je eigen stijl

Duur
1,5 dag
dag 1: hele dag theorie
dag 2: ½ dag praktijk

Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Universiteit Gent - Campus Schoonmeersen
V. Vaerwyckweg 1 (met auto), Voskenslaan - 9000 GENT (Tel 09 243 24 90)
Referentie
IPV/231/41/2102/75692/01
Prijs
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf:
- PC 118/220 + bedrijf met minder dan 100 werknemers: gratis
- PC 118/220 + bedrijf met 100 werknemers of meer: € 150 per deelnemer per dag (halve dag = € 75)
- PC 200: enkel gratis voor voedingsspecifieke opleidingen die ook gratis voor werknemers uit PC 118 en 220 in open aanbod georganiseerd worden (volgens de voorwaarden die met CEVORA afgesproken werden)
Tijdsduur
11 uur, geen VOV
Startdatum
17/01/2023
Datums
17/01/2023 en 24/01/2023
Uren
9u00-16u00 (Op 24/01/2023 09u00-13u00)
Aantal inschrijvingen
0/20
Lesgevers
Ingrid De Leyn (Universiteit Gent - Campus Schoonmeersen)
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor betaling met de KMO-Portefeuille.

IPV vzw (Alimento) is geregistreerd bij het Vlaams Gewest als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor Opleidingen onder registratienummer DV.0109088.

Contact Alimento

Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf worden georganiseerd.

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven