Samenvatting
Tijdens de 2 wereldoorlogen is er veel munitie verschoten, gedropt en gegooid. Ongeveer 15 procent zou niet ontploft zijn na afvuren. Na jaren onder de grond zijn deze tuigen moeilijk te herkennen. Deze opleiding leert munitie te herkennen en hoe er mee om te gaan.

Doelgroep
Productieverantwoordelijken, preventive adviseurs van groente-, fruit- en aardappelverwerkende industrie.

Doelstelling
Herkennen en veilig omgaan met munitie in de aanvoer van groente en aardappelen.

Inhoud

Hoofdsoorten van munitie

  • klein kaliber munitie
  • artilleriemunitie (obussen)
  • mortiergranaten
  • handgranaten
  • geweergranaten
  • submunitie
  • andere munitie

Algemene gevaren van munitie

  • explosies
  • witte fosfor munitie
  • chemische munitie


Duur
½ dag

Datum en lesuren
te bepalen

Praktisch

Locatie
in uw bedrijf
Referentie
IPV/222/47/2102004/01
Tussenkomst
Max. 210 EUR/halve dag
Tijdsduur
Nog vast te leggen
Startdatum
Contacteer de lesgever
Lesgevers
Bram Van Dyck - Bom-be BV
Loonkost - VOV

Kan eventueel in aanmerking komen voor een terugbetaling van de loonkost via een attest voor VOV (Vlaams Opleidingsverlof)

KMO-Portefeuille

Contact Alimento

Ivo Francken

Adviseur voedingstechnologie
0476 91 08 33
Terug naar boven