Samenvatting
Productontwikkeling en STEM vormen een perfecte match! Hogeschool VIVES reikt tools en handvaten aan om samen met leerlingen suikerarme cake te ontwikkelen. Naast het didactische luik wordt er ook gefocust op het technologische aspect.

Productontwikkeling en STEM vormen een perfecte match. Real life uitdagingen moedigen leerlingen aan om een onderzoekende houding aan te nemer en aan de hand van een STEM-didactiek zelf een voedingsproduct te ontwikkelen.
Aan de hand van een coachingstraject voor leerkrachten secundair onderwijs worden tools en handvaten aangereikt om samen met leerlingen een voedingsproduct te ontwikkelen. Tijdens de workshops wordt niet alleen gefocust op het didactische luik maar ook op het technologisch aspect. Tijdens de sessie wordt aangeleerd hoe producten ontwikkeld worden en welke technieken heirbij komen kijken.


Inschrijven voor deze opleiding

Praktisch

Locatie
Katholieke Hogeschool Vives Zuid
Wilgenstraat 32 - 8800 ROESELARE (Tel 051 23 23 30)
Referentie
IPV/192/41/2501/59964/01
Prijs
Gratis voor leerkrachten, TA en TAC, actief in voedingsrichtingen en modules voeding.
Tijdsduur
6,5 uur, geen VOV
Startdatum
26/11/2019
Datums
26/11/2019
Uren
van 9u tot 15u30
Aantal inschrijvingen
2/15
Lesgevers
nog vast te leggen

Contact Alimento

Lieve Van Camp

Adviseur onderwijs
0473 79 60 94
Terug naar boven