De sectorspecifieke opleidingen zeevisserij omvatten
- Kwaliteitsherkenning (1d. – 2d.)
- Vissoorten herkenning (1d. – 2d.)
- Bewaringstechnieken (1d. – 2d.)
- Fileertechnieken platvissen (2d. – 5d) :
- Fileertechnieken rondvissen (3d. – 5d) :
- Fileertechnieken zalmachtigen (enkel met fileerervaring ) (1d.-3d.)
- Fileer- en kuistechniek kraakbeenachtigen (2d. – 4d.)
- meshandeling en slijpen van messen
- gefragmenteerd fileren van de vis
- simultaan fileren van de vis
- zelfstandig fileren van de vis
- HACCP op de werkvloer (1d.)
- Aan- en verkoop (enkel voor werknemers met goede productkennis) (1d. – 2d).:
- theorie van aankopen en verkopen
- volgen van de aankoop op de veiling (kan ook online ) en in de firma
- volgen van de verkoop in de firma
Deze opleidingen zijn werkplekopleidingen en worden dus in het bedrijf gegeven, aangepast aan de specifieke behoeften/vragen van het bedrijf.
Meer informatie
Ivo Francken
opleidingenzeevisserij@alimento.be
Terug naar de pagina zeevisserij