Zoek een opleiding

Meer
108 opleidingen gevonden

Sorteer

bekijk opleiding

5 S: fundament van uw voedselveiligheidssysteem (online)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze opleiding situeert het belang van 5S, biedt kennis inzake de 5S-methodiek en belicht de valkuilen bij het starten met 5S.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Aankoop: leveranciersselectie-en beoordeling

(4)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Verscherp de betrokkenheid ten aanzien van voedselveiligheid en -kwaliteit. Overzicht van de huidige wetgeving en de gangbare normen inzake leveranciersselectie en -bewaking.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Aanpak van inspectiediensten: toezicht van FAVV voor vleessector

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Allergenen management in een maalderij (basis)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze basisopleiding geeft een opfrissing van de achtergrondkennis inzake allergenen: wetgeving, ziektebeeld, etiketteringsverplichting.
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Allergenen management in een maalderij (gevorderden)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Deze gevorderden opleiding geeft een overzicht van de wettelijke en commerciële eisen. Het geeft een overzicht van de analysemethoden en behandelt de effecten matrix.
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Allergenen: allergenenmanagement in de praktijk

(3)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hoe voeren we een risicoanalyse uit? Wat zijn de pijlers? Hoe bouwen we dit op in de praktijk? Hoe zorgen we ervoor dat we via een goed werkend allergenenmanagementsysteem steeds correcte allergeneninformatie ter beschikking stellen van de klant?
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Allergenen: allergenenmanagement in de praktijk (online)

(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Hoe voeren we een risicoanalyse uit? Wat zijn de pijlers? Hoe bouwen we dit op in de praktijk? Hoe zorgen we ervoor dat we via een goed werkend allergenenmanagementsysteem steeds correcte allergeneninformatie ter beschikking stellen van de klant?
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Allergenen: fundamentele kennis

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Allergenenbeheer blijft een complexe uitdaging. In deze opleiding krijg je een uitgebreid inzicht in de problematiek van voedselallergieën en allergenen, de wetgeving hieromtrent en de implementatie van een allergenenbeheersysteem.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Allergenen: fundamentele kennis (online)

(2)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Allergenenbeheer blijft een complexe uitdaging. In deze opleiding krijg je een uitgebreid inzicht in de problematiek van voedselallergieën en allergenen, de wetgeving hieromtrent en de implementatie van een allergenenbeheersysteem.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke R&D
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Alternatieve bestrijdingstechnieken (online)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Alternatieven voor chemische reiniging zoals UV-straling, koper-zilverionisatie, oxidatieve stoffen (chloor, ozon, peroxide) … komen aan bod in deze opleiding.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
verantwoordelijke productie
Opleidingscentra
bekijk alle opleidingen

Autocontrolewetgeving: wat is 'extra' vereist tov de basisvoorwaarden en HACCP ?

(4)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Beleidsverklaring, functieomschrijvingen, interne audits, afhandeling van klachten … allemaal vereisten gebaseerd op de ISO 9000-principes. Hier maak je kennis met deze vereisten, met de nadruk op de praktische invulling ervan.
Opleidingen voor o.a.

assistent kwaliteitsverantwoordelijke
kwaliteitsverantwoordelijke
laborant
Opleidingscentra
bekijk opleiding

Bewust omgaan met basisvoorwaarden voor voedselveiligheid (HACCP) op de werkvloer (online) (Febev)

(1)
Voedselveiligheid & kwaliteit
Het hoe en waarom van de basisvoorwaarden als onderdeel van HACCP. Het belang van hygiënisch werken, in de ruime betekenis van het woord. De mogelijke gevolgen van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van voedingsproducten.
Opleidingscentra
Terug naar boven